Category Archives: Prostituerte

Vakre kvinner date nettsider

vakre kvinner date nettsider

feb Nettsiden Secret Diamond Club ønsker å koble rike menn med vakre kvinner. De har spesialisert seg på å koble vakre jenter med rike menn. Dermed slipper de kvinnelige lykkejegerne å bli lurt på date med en mann som. 5. sep Nettstedet kursdolara.eu oppfordrer kvinnelige studenter til å date rike en vakker ung kvinne som dater «erfarne» og «sofistikerte» menn. Han eier flere andre nettsider - blant annet Victoria Milan, som tilbyr gifte. jul Datingsiden kursdolara.eu kobler rike menn og pene damer som vil på ferie. Slagordet til nettsiden er «Who needs money, beautiful people travel free! Er du er vakker og liker å reise, men har ikke penger, kan du bare (hvor medlemmene gir bud for å gå på date) kursdolara.eu, (folk som.

Vakre kvinner date nettsider -

Hun forteller at Forbrukerombudet nå vil gå nøye gjennom nettstedets reklamer, for å se om de er i strid med markedsføringsloven. Men først må sakene behandles hos oss, sier hun.

Vakre kvinner date nettsider -

Det eneste kriteriet for å finne en reisepartner er at de må være pene. Man er ikke bare på date med denne personen - denne rike, mektige personen - man er på en båt, et hotellrom, i Thailand og lignende. Forbrukerombud Elisabeth Lier Haugseth er sterkt kritisk til reklamen. Studentavisen Universitas er blant de første som omtalte den oppsiktsvekkende reklamen. vakre kvinner date nettsider

    More Articles

0 Comment on "Vakre kvinner date nettsider"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *